Gratis verzending NL & BE Dezelfde dag verzonden * 30 dagen bedenktijd Veilig & achteraf betalen

Veel gestelde vragen

U mag tot 30 dagen na uw aankoop uw artikel retour sturen. Een retour sturen bij Hoesjeshoek is zeer eenvoudig. U overschrijft/verwijdert uw eigen adres en zet "retour" op het brievenbusdoosje/pakbon. En het volgende adres: Hoesjeshoek.nl, Peizerweg, 97N, 9727 AJ, Groningen, Nederland. Bij het product voegt u uw pakbon toe of het ordernummer van uw bestelling, dit om uw retourproces te versnellen. Het doosje kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL. Stuur ons een mail naar: info@hoesjeshoek.nl met uw ordernummer, zodat wij weten dat het poststuk retour komt. Zonder melding voldoet een retour niet aan de voorwaarden. Voor België geldt de lokale brievenbussen in de regio.
Zowel de verzenden van artikelen op hoesjeshoek.nl als het retourneren is volledig kostenloos. Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen.
In Nederland worden alle zendingen dezelfde dag nog verzonden. 90% van de keren dat wij wat binnen Nederland versturen komt de zending de volgende dag aan. Omdat wij via PostNL versturen kan het soms zijn dat uw zending 1 dag later aankomt. Let op! U krijgt uw zending in de brievenbus en niet als pakketje geleverd. Voor België gelden 3 tot 5 werkdagen. Bij extreem drukke dagen zoals kerst en black friday kan het voorkomen dat uw bestelling iets langer onderweg is dan dat u normaal gesproken van ons verwacht.
Onze producten worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat u een product niet in goede staat ontvangt of een verkeerd product ontvangt dat u niet heeft besteld. Als dit gebeurt, kunt u het beste direct contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@hoesjeshoek.nl onder vermelding van uw ordernummer. E-mails worden op werkdagen nog dezelfde dag beantwoord.
Het is helaas niet mogelijk om ons te bezoeken en een hoesje uit te zoeken. Hoesjeshoek heeft uitsluitend een webwinkel. Op deze manier houden wij het aanbod scherp en goedkoop.
Graag willen wij weten hoe klanten ons beoordelen, hoe we het beter kunnen doen en wat we goed doen. Wil je hoesjeshoek zelf beoordelen? Doe dit dan via Webwinkelkeurmerk. Een productreview achterlaten? Dit kan op de productpagina van het desbetreffende artikel.

Stond uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.