Gratis verzending NL & BE Dezelfde dag verzonden * 30 dagen bedenktijd Veilig & achteraf betalen

Over ons:

Ons doel op hoesjeshoek.nl:

Wij willen ervoor zorgen dat je op onze website alle accessoire voor je mobiel kan vinden. Ons streven is om de beste webshop te worden op het gebied van telefoon accessoire. Daarnaast doen we elke dag ons best om jou een zo groot mogelijk aanbod aan accessoires te kunnen leveren.

De hoesjeshoek is opgericht door drie Groningers die na hun studie opzoek waren naar een leuke uitdaging. Ze besloten de handen ineen te slaan en op een dag kwam hier de hoesjeshoek uit naar voren. Klinkt gek, is het ook, maar wel leuk! Dagelijks zijn we met zijn drieën bezig om jou een zo leuk, makkelijk en vertrouwde website aan te kunnen bieden.


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam:  2Grow-digital (HoesjesHoek.nl)
Retouradres:  Peizerweg 97-N
Postcode/Plaats:  9727 AJ Groningen
E-mail:  info@hoesjeshoek.nl
Telefoonnummer:  +31620716053
KvK-nummer:  69754500
BTW-nummer:  857998018B01
Plaats van inschrijving:  Groningen, Nederland
Bankrekeningnummer:   NL62KNAB0257776192Wout | Hoesjesgoeroe, oracel van de hoesjeshoek

Wout wordt in Nederland ook wel gezien als hoesjesgoeroe. Er is werkelijk niemand die meer afweet van cases, hoesjes, bookwallets of beschermglazen. Door zijn ruime productkennis kunnen wij in de hoesjehoek advies op maat leveren. Kan je het juiste hoesje niet vinden? of heb je advies nodig welke accessoires het beste bij je smartphone passen? Dan is Wout dé persoon die je moet spreken. Je kan hem bereiken via onze live chat of telefoonnummer.


Marwin | Marketing Master

Naast een leuke verschijning is Marwin ook nog marketeer, mascotte en customer journey expert. Marwin zorgt ervoor dat je op hoesjeshoek.nl terecht komt om je accessoires uit te zoeken. Daarnaast zorgt ze ervoor dat je producten makkelijk kan vinden en bestellen. Tevens functioneert Marwin als bedrijfsmascotte waarmee ze klanten online helpt juist te navigeren over onze website. Vragen aan Marwin of even lekker kletsen? Neem contact op via de live chat!


Dirk | Marketing duizendpoot

Dirk is de creatieve marketing duizendpoot van hoesjeshoek.nl! Naast marketing is hij ook verantwoordelijk voor het design en de technische omgeving. Door zijn ruime technische kennis is hij onmisbaar voor de hoesjeshoek. Naast marketingkennis beschikt Dirk ook ruime kennis van smartphones en accessoires. Doordat hij jarenlang voor grote telecommerken heeft gewerkt weet hij als geen ander in kaart te brengen waarnaar jij opzoek bent.