Gratis verzending NL & BE Dezelfde dag verzonden * 30 dagen bedenktijd Veilig & achteraf betalen

Retourneren

Retourneren van uw bestelling is vrij eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het poststuk retour afzender te sturen, dit kan door de volgende stappen aan te houden:

1) Kras uw adres door op de pakbon en zet retour op de verpakking. Noteer het volgende adres:

 • HoesjesHoek.nl
 • Peizerweg 97-N
 • 9727 AJ Groningen
 • Nederland

2) Stuur ons een mail met uw ordergegevens naar het volgende e-mailadres: info@hoesjeshoek.nl, zo kunnen wij rekening houden met uw retour. Om het retourproces te versnellen, is het handig uw pakbon of het ordernummer van uw bestelling toe te voegen aan uw retour.

3) Het poststuk (brievenbuspost) kunt u vervolgens ongefrankeerd in de oranje brievenbus van PostNL doen. Dus niet bij het loket van PostNL. Voor Belgische klanten geldt de lokale brievenbussen in regio.

U bent nu klaar met het retourproces.

 

Voorwaarden om te retourneren

Kijk goed naar de voorwaarden, voordat u het besteld product gaat retourneren. Niet alles kan geretourneerd worden, deze retouren worden dan ook niet geaccepteerd als retour. Wij zullen u berichten als dit het geval is.

Deze producten vallen niet binnen het bedenktermijn van 30 dagen en kunnen niet geretourneerd worden:

 • Beschermfolie en beschermglas wanneer deze gebruikt zijn.
 • Producten die beschadigd zijn door eigen toedoen of niet compleet (buiten onze schuld).
 • De verpakking van het product ontbreekt/is beschadigd.

Eisen/voorwaarden van retour naar HoesjeHoek.nl zijn als volgt:

 • Product beschikt over de originele verpakking.
 • Uw aankoop valt binnen de 30 dagen bedenktermijn (tenzij anders afgesproken).
 • Product is compleet en/of onbeschadigd, kosten worden doorberekend.
 • Onze retourprocedure wordt gehanteerd, als u op een andere manier wilt retourneren zijn de kosten van retour voor eigen rekening.

 

Recht van retour en terugbetaling

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag (dit is inclusief zending) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de HoesjesHoek.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hoesjeshoek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.